Penis stretchers

De enige methode om je penis te vergroten die gegarandeerd werkt is gebruik te maken van een apparaat dat werkt met onderdruk of trekkracht.

Met een dergelijk penis-rekkend apparaat kan je op 9 maanden tijd je penis vergroten met resultaten die bij sommige mannen kunnen gaan tot 4 à 5 centimeter extra lengte.

Phallosan Forte

Het meest effectieve apparaat op de markt is zonder enige twijffel de Phallosan Forte.

De Phallosan Forte is een vernieuwend penis verlengend apparaat dat werkt volgens het principe van onderdruk, en dit combineert met gewone tractie (trekkracht).

Deze penis verlenger van de tweede generatie kan een grotere kracht op de penis uitoefenen omdat het met twee principes werkt, tractie en druk. Door een constante onderdruk van de gehele penis kan ook de eikel groter worden, iets wat niet lukt bij tractie-systemen die niet de volledige penis kunnen vergroten.

Het elegante uitvoering van het apparaat leent zich tot veruit het beste draagcomfort van alle drie. De resultaten van het apparaat zijn ook al verbluffend snel meetbaar, al na 3 maanden kan je een verlenging van de penis constateren.

Andro-Penis

Het eerste en originele penis-rekkend apparaat werd eind vorige eeuw al door een Spaans bedrijf op de markt gebracht en behoort nog steeds tot het meest verkochte type, de andropenis. U heeft de keuze tussen enkele verschillende modellen waaronder de in Nederland goedkoop verkrijgbare Andropenis.

Bestel de originele Andropenis via http://www.penis-xl.nl

Er bestaan nu wetenschappelijke studies waarin onweerlegbaar werd aangetoond dat dit apparaat – zonder een chirurigsche ingreep – de penis van mannen gemiddeld met 1 tot 2,5 centimeter langer maakt. De penis-stretcher is daarom het enige apparaat waarbij u een kans hebt van meer dan 95% dat uw penis effectief groter wordt. En dit binnen een periode van 3 tot 9 maanden!

Ervaringen uitwisselen met mede gebruikers uit Nederland kan je op het Nederlandstalige Penisforum.nl