Een grotere penis in 3 maanden!

Lijkt een fabeltje? Is niet zo. Er zijn sinds eind jaren ’90 apparaten op de markt die de penis op een medisch verantwoorde manier kunnen verlengen. Na de eerste tractie-apparaten zoals de Andropenis en de Jes-Extender zijn er nu verschillende types bijgekomen.

Van deze is de meest interessante zeker en vast het Phallosan apparaat, omdat het gebruik maakt van het principe van onderdruk, in combinatie met de reeds beproefde tractie methode.

Voor alle apparaten geldt dat er een trekkracht op de penis wordt uitgeoefend. Hierdoor gaan de cellichamen uitrekken en na verloop van tijd vertaalt zich dat in extra aangroei van materie, en dus in een langere penis.

Door het toevoegen van het onderdruk principe kan er bij de Phallosan met veel grotere kracht gewerkt worden dan bij de tractie apparaten, en daardoor zijn de resultaten ook veel sneller zichtbaar. Bovendien is ook het draagcomfort van de Phallosan een pak verbeterd en niet meer te vergelijken met dat van oudere types penis-rekkende apparaten zoals de andropenis.

Phallosan wordt op de markt gebracht door het Zwitserse bedrijf Swiss Sana, maar zij beschikken nu gelukkig over een Nederlandse website. Neem zeker eens een kijkje op www.phallosan.nl.